Wednesday, September 12, 2012

Wahai Rakan Rakan Blogger,Mari Kita Sebarkan Beramai Ramai Gambar Samseng Jalanan Ini


Rupa rupanya jiwa paradox ni yang baling cat merah ke arah bas ya?

Inilah wajah antara pembaling cat bas Jelajah Merdeka Rakyat yang di kenal pasti. Kawad cam untuk mengenalpasti samseng Umno telah dilakukan di IPD Jasin semalam.

Antara yang dipanggil oleh mengenal pasti samseng-samseng Umno ini ialah wartawan, jurugambar Suara Keadilan serta kakitangan pejabat Keadilan.

Jikalau mengikut bukti, ramai lagi yang terlibat dalam serangan tersebut. Di katakan seramai 30 orang yang terlibat termasuklah Penghulu Mukim, Pengerusi JKKK dan AJK Umno Jasin. Dikatakan samseng Umno nih  menetap di Batu Gajah Pasir, Merlimau. Berikut biodata penuh samseng Umno nih :-


Nama : Sharidan bin ShaharanUmur : 29 tahunTarikh lahir : 25 Mei 1983No. Kad Pengenalan : 830525-04-5395Alamat : JA 5819, Jalan Salim, Batu Gajah Pasir, 77300 Merlimau, Melaka.


Mengikut sumber blog nih, mamat ni adalah pengendali blog Jiwa Paradox. Blogger pro Umno nih dikatakan sering melemparkan fitnah ke atas Pakatan Rakyat  melalui tulisannya.

 Jadi tidak hairanlah, jikalau mamat nih boleh bertindak ekstrem sebegini. Jikalau inilah produk modal insan yang dihasilkan oleh Umno untuk diangkat sebagai pemimpin.. jahanam negara.Sumber Blogger Pakatan Rakyat./Era Pasca
Msinc TBO-Orang dah dikenalpasti,maka pihak pihak yang bertanggungjawab boleh lah ambil tindakan keatas samseng taik kucing ni.Jangan buat tak nampak.Gaji kamu dibayar oleh rakyat bukan oleh partai yang memerintah.Sekarang rakyat mahu keadilan.Jangan mengamalkan double standard dalam undang undang.Hak mendapatkan keadilan menerusi adalah hak semua rakyat.Pesalah dibenarkan untuk beladiri.Jadi hadapkan dia kemuka pengadilan supaya dia boleh membela diri keatas perlakuannyan.Biarlah undang undang yang menentukan hukuman yang setimpal.Kes kes seperti ini jikalau tidak diambil tindakan akan mengancam keselamatan negara.Bagaimana dengan mangsa ?Siapa harus bertangungjawab keatas kerosakan material dan mental yang dialami.Apa pandangan masyarakat dunia bila melihatkan kejadian serupa ini berleluasa di negara Malaysia.Seruan untuk rakan blogger ,paparkan lah wajah penjenayah ini didalam blog anda..bagi deme semua nampak....kita tunggu apa tindakan depa..

No comments:

Linkwithin