Saturday, December 1, 2012

Ceramah Kelompok Untuk Semua Penyokong Pakatan Rakyat Di Tempat Anda

               Sesiapa yang berminat ingin jemput Ustaz Zulkifli Ibrahim (calon Pakatan Rakyat DUN Bota) untuk beri /adakan ceramah kelompok di rumah mereka boleh hubungi saya atau ustaz zul sendiri di http://www.facebook.com/zulkifli.ibrahim.543?ref=ts&fref=ts keutamaan diberi dalam kawasan DUN bota.Ceramah kelompok ini adalah suatu ceramah yang bersaiz kecil .Ianya dilakukan dalam kelompok yang kecil.Baru baru ini satu ceramah kelompok telah diadakan di kg Talang Lambor.Beberapa siri ceramah kelompok bakal diadakan ditempat tempat lain seperti Telok Bakong,Lambor Kanan dan lain lain tempat.Tayangan Slaid dan Sistem Audio akan diadakan sendiri oleh Ustaz Zul.Berikut adalah contoh aturcara.Sebarang perubahan untuk aturcara boleh dibincangkan.
Contoh Aturcara
               9.00 pm  -    Bacaan Doa Oleh Ustaz Zulkifli Ibrahim
               9.15 pm  -   Ucapan Pengerusi Majlis
               9.45 pm  -   Ceramah dan Pertunjukan Slaid Dari Utz Zul
               10.45 pm -  Sessi Beramah Mesra Dan Soal Jawab. 
               11.20 pm -  Pemeriksaan Daftar Undi
               11.45 pm -  Majlis Bersurai 
               

3 comments:

Anak2 Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

Telok Bakong said...

Terengganu dan Perak akan dapat dikuasai kembali jikalau adanya usaha gigih dan doa.

Anonymous said...

kelantan dah 25thn tuan guru perintah kes mati hiv terus meningkat, la ni dah ramai pelacur kat kelantan,dah 25tahun draf hudud pun takleh bentang,Fed Govt salur RM600juta utk air kelantan hilang begitu aje,Serambi mekahlah katakan, kat Perak bekas mb bagi tanah sampaipegangan 999tahun-hebat. Rakyat Perak sedaq sedaq la.

Linkwithin