Monday, November 5, 2012

Updated blog pakai android pasal pc kong..masalah hampir selesai

Macam ni ler nasib.motherboard kong.nak ganti rm 300..dalam 2,3 hari ni We dan deno update ler blog... teman besare kejap...




 

Msinc TBO said...
..sebab semangat lawan tetap lawan ni lah teman terus jer sambar pc baru..sib baik ada org nak tolak murah murah rm650 jer(termasuk LCD Monitor dan genuine window 7..ada head phone lagi)..nak repair pc lama tu kira tak berbaloi..cuma connection ke internet masih problem..mungkin modem rosak kot..sekarang ni terpaksa guna opis punya..pakai android pun terhad kepada content yang sedikit,sesuai utk kegunaan luar..lawan tetap lawan..walau dihujani peluru tak bermata...

4 comments:

Yong said...

Salam TBO

Sabor Yob. Yong banyak kali mengalaminya. Notebook dah 5 kong. 3 boleh dibaiki, tapi tunggu ada ongkos. PC ada 4 kong.

Sekarang Yong buruk siku, ambik balik notebook yang dah bagi kat bodyguard, sebab notebook sendiri dah kong.

Hati Muda said...

nak buat macam mana ... sabar bro. pakai android ni pun macam ok jer bro..

Tokwan Pencen said...

Haa....haa.... android tak endroid Tok tak tahu apa ke bendanya, cucu Tok buka PC, Tok baca.
Semangat Tok "Lawan Tetap Lawan".

Telok Bakong said...

..sebab semangat lawan tetap lawan ni lah teman terus jer sambar pc baru..sib baik ada org nak tolak murah murah rm650 jer(termasuk LCD Monitor dan genuine window 7..ada head phone lagi)..nak repair pc lama tu kira tak berbaloi..cuma connection ke intrnet masih problem..mungkin modem rosak kot..sekarang ni terpaksa guna opis punya..pakai android pun terhad kepada content yang sedikit,sesuai utk kegunaan luar..lawan tetap lawan..walau dihujani peluru tak bermata...

Linkwithin