Saturday, October 9, 2010

Akhirnya Jalak Lenteng Ke Umno jua!!

Bekas Ketua AMK Parit Pejai Jalak Lenteng Berbaju Merah muncul di Parit.Takyah tulis apa2 kome pepaham2 jer ler spesis orang macam gini.Harap AMK Parit  teruskan perjuangan...

Tuesday, October 5, 2010

Jamuan Aidilfiri Pakatan Rakyat Maju Rapat Gopeng

Pakatan Rakyat Maju Rapat Gopeng telah mengadakan Jamuan Aidilfitri sebentar tadi.Selain dapat mengeratkan sillaturahim dengan masyarakat setempat pengisian program dengan tazkirah oleh Ir. Ustaz Radzi Zainon amat menarik perhatian hadirin.
Ikutilah tazkirah dari Calon PR pada pilihanraya lalu.Diharapkan PR dapat mencalonkan beliau di dalam PRU 13 kelak setelah tinjauan dari masyarakat setempat yang amat menyenangi keprihatinan beliau.

Part 1


Part 2

Sunday, October 3, 2010

Tak Rocklah Sokong Umno BN Bro!!!


Logo Yang Di Cadangkan Untuk Pakatan RakyatLogo PR lau ada penaja leh buat t shirt.
Logo ni Ciptaan Saudara Azahar Bin Jamaluddin or panggilan manjenye Bro Bob.Rockers dan Reformasi dr Manjoy Ipoh.

PRU ke 13 pastikan anak muda pengundi baru bersama perjuangan PR.Undi mereka amat berharga.PR harus berjaya menarik golongan ini dengan sebaik mungkin.Seruan semua blogger yang ada bakat buat lagu Pro PR bebanyak dan jual masa ceramah ceramah PR .Dapat jugak cover mayor duit streamyx.Mun kita bukannya macam bloggers Umno berbayor.

Begini ler nasib bloggers PR.Ngarapkan modal kulu keyor cari bahan dari PKR dan PAS...deme pun mandang berduit.Ayor liyor deme ade ler.Tapi kita ikhlas demi KUASA RAKYAT.

Lagu ini dah lama keluar di buatkan khas untuk semua bloggers pro PR agar terus bersemangat.Lawan tetap lawan."Tak Rocklah Sokong Umno BN Bro"

Linkwithin