Friday, December 23, 2011

Antara dua darjat- tahi dan ludah

  • Turun bendera gambar PM..hina dan perlu diludah dan dimaki..UMNO bising
  • Hadiah kek tahi mulia dan perlu disanjung..akhirnya mereka sendiri yang makan... PR diam je


hincitkan aje...

Muak dah kami dengar tentang Hassan Ali...pecat je le kalau masih degil..x guna di simpan daging busuk ni...


Thursday, December 22, 2011

udah keme kabor kan..kaki kencing Rujuk artikel terdahulu...malam ni dapat slot temubual dalam TV 3 1/4...letih lah layan mamat ni

Ulasan Terkini SU Akhbar TG Nik Aziz Berhubung Laporan Akhbar The Star

Merujuk kepada laporan muka hadapan The Star hari ini yang memetik bahawa pendirian Dato Dr Hassan Ali disokong oleh YAB Tuan Guru al-Mursyidul Am, sukalah dinyatakan bahawa YAB Tuan Guru al-Mursyidul Am PAS tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan samada menyokong atau tidak pendirian Dato Dr Hassan Ali. Kenyataan terakhir YAB Tuan Guru dalam isu Dato Dr Hassan Ali ialah menyerahkan isu ini untuk dikendalikan oleh Pesuruhjaya PAS Selangor dan seterusnya pimpinan PAS peringkat pusat. Justeru, tidak timbul isu YAB Tuan Guru al-Mursyidul Am PAS menyokong pendirian terkini Dato Dr Hassan Ali.

Sukacita dimaklumkan bahawa YAB Tuan Guru al-Mursyidul Am PAS masih berehat di dalam wad selepas dimasukkan ke sana pada hari Isnin, 19 Disember 2011. Keadaan beliau stabil dan insya-allah akan dibenarkan keluar sedikit masa lagi.

Wednesday, December 21, 2011

apa ditunggu lagi..


Isu Dr. Hassan Ali yang mempersoalkan dasar Negara Berkebajikan yang telah di bahas dan di luluskan dalam Muktamar PAS yang lalu mendapat respon dari Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar, beliau berkata " tindakan bekas pesuruhjaya PAS Selangor, Datuk Dr Hasan Ali mempersoalkan konsep negara kebajikan anjuran parti itu seperti mengisytiharkan perang terhadap parti Islam itu.

Bagi TBO amat wajar Dr, Hassan Ali meninggalkan PAS dan menyertai UMNO pujaaanya jika dasar yang telah  diputuskan secara kolektif pun boleh beliau pertikaikan. Amat memalukan  bagi beliau  yang mempunyai ijazah phd dan juga bekas pimpinan tertinggi bersikap demikian.  Pengerusi  Jawatan Kuasa Tata Tertib PAS Pusat tak nak ambil tindakan ke..atau  masih nak simpan duri dalam daging ni sampai membusuk.

Kepada Dr. Hassan Ali  kami ucapkan sayonara,  pergilah kamu ke sebelah sana..apa lagi ditunggu letaklah jawatan sebagai ADUN dan jua EXCO  Kerajaan Negeri Selangor. Tak hinggin kami nak dengar moti basi lapuk kamu tu. Selamat jalan romeo...

Terserlah sudah...

Linkwithin