Tuesday, February 25, 2014

Ustaz Nie Kata Dah tak Mau ceramah dahh..

Ustaz Kazim akan mengadakan ceramah ugama di Perkarangan Masjid Syukuriah Kg Telok Bakong pada 6 Mac 2014.Selepas solat Isyak.Jemput hadir semua muslimin dan muslimat.Kita nantikan komen dan pandangan beliau terhadap isu isu semasa seperti Anti Hadis Kassim Ahmad dan Dr Mahathir yang juga turut menyokong pandangan anti hadis ini.Beranikah agamawan ini menyatakan kebenaran.

msinc-Poster teman masuk kan kemudian..

6 comments:

lijitra said...

kata dia.tp hati mau berceramah lag.idasar umnongok be end memang macam tu.kata saja tp nak kota kata2 tu......fikir sendiri la.

Anonymous said...

dulu kata kena ugut. tak nak ceramah lg. umno pilih jd mt tapi tak sah sbb tak cukup haul jadi ahli.

Anonymous said...

Sedarlah agamawan yg sokong bee end. Lihatlah wajah2 agamawan terdahulu yg sokong bee end. Hilang seri cahaya iman. Cuma nampak RM je kat dahi...

Allen Sulong said...

Salam utk semua,

Allah SWT tdk akan melaknati org2 yg mengkaji, mempertahankan dan mempertinggikan kitab Al-Quran, malah mereka ini adalah manusia pilihan yg akan masuk syurga tanpa dihisab (35:32). Tetapi Allah SWT akan melaknati dan membawa azab yg pedih lagi menghina kepada sesiapa yg memperlekehkan AL-Quran dan mengadakan kitab2 baru utk bertanding dgn Al-Quran (34:38), kononnya Al-Quran itu tdk lengkap dan memerlukan kpd kitab2 lain. Kitab2 lain yg kononnya berfungsi utk menjelaskan ayat2 Al-Quran inilah yg tlh menjauhkan umat Islam dari Al-Quran sehingga Al-Quran dijadikan barang perhiasan sahaja dan bukan lagi sumber ilmu yg maha agung.

Inilah kejayaan yg amat besar bagi yahudi dan nasrani sbb bukan sahaja tlh berjaya menjauhkan umat Islam dari Al-Quran malah berjaya mmbuatkan umat Islam berpecah-belah dan bersengketa sesama sendiri. Al-Quran adalah satu khazanah ilmu yg maha hebat lagi agung. cubalah baca blog2 yg mgkaji Al-Quran seperti harunyahya.com atau http://kajian-quran.blogspot.com/ dan sbgnya. Lihat dan kajilah sendiri akan kehebatan Al-Quran yang amat digeruni oleh semua musuh-musuh Islam.

Lihatlah bagaimana Al-Quran menjelaskan E=MC2, menjelaskan ilmu wireless communication, artificial intelligence, knowledge representations, centripetal force, piezoelectric, subliminal dan subconscious, dan sebagainya. Sekiranya umat Islam kembali kepada Al-Quran maka mereka akan menjadi umat terbaik “khaira ummatin”, dan inilah yg digeruni oleh yahudi dan nasrani!

George Hammers said...

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

George Hammers said...

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

Linkwithin